BARE ETT TIPS.....

Her i Bergen er det skikkelig ruskevær idag, det både hagler, regner og blåser kraftig. Nå som vinteren kommer og går litt som det passer den er det viktig at vi holder våre små gode og varme. Thea Celin blir som oftest kledd med ull fra bunn til topp før vi går ut av døren, mens her hjemme får hu spade rundt i det hun vil. 

Thea Celin gjør som mange andre barn; hun sover formiddagsluren sin ute, da er det jo iallefall viktig med en god, varm og vindtett vognpose. Når jeg/barnehagen legger Thea Celin for å sove krøller vi hun alltid godt inn i >voksi city< posen hennes, da er jeg ett hundrede og ti prosent sikker på at hun holder seg god og varm, og ikke våkner fordi hun er kald. Det er den beste vognposen jeg noen sinne har prøvd, og jeg virkelig elsker den. Ikke bare er den god, men den er jo knall fin å se på også, og passer helt perfekt til min brune emma ljunga scooter vogn. Posen er stor og god, men samtidig kompakt og perfekt. Thea Celin er jo nå to år, men passer fremdeles i den minste delen av vognposen (du får med en tilleggsdel som du kan plusse på om du trenger det) - så denne vognposen har vi til hun er ferdig med vognpose, uten tvil!

Idag har barnashus 25% avslag på alle voksi sine vognposer, og det er jo faktisk endel å spare! Hvis du mangler vognpose og er i tvil om hvilken du skal kjøpe - prøv ut voksi, du kommer ikke til å angre! 
3 kommentarer

Nina Linea Arijana

05.12.2013 kl.10:12

den virker utrolig bra! :)

Veronica Foldnes

05.12.2013 kl.12:28

Den ser virkelig god og varm ut ! Tenkte å kjøpe en god voksi pose til lille i magen. Angelica sover inne så har ikke bruk for det til hun. Er disse posene store ? Eg har City bag til emmaljunga og den er så liten. Redd sånn poser blir for store :( vet du ?

Cecilie Kvant

05.12.2013 kl.13:36

Veronica Foldnes: etter det jeg har hørt skal den passe perfekt i city bag'en også! Har en som brukte den i city bag'en til barnet var 6 måneder uten problemer :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits