SPREK MAMMA

God morgen solstråler! Her i Bergen pøser regner ned, og etter vandringen til barnehagen var jeg veldig, veldig våt - heldigvis hadde jeg gode klær på meg, så når jeg tok av jakke og sko var jeg heldigvis tørr!

Hver morgen går meg og Thea Celin til barnehagen, barnehagen ligger jo bare en 5 minutters gå tur fra leiligheten så det skulle jo bare mangle i bunn og grunn. Thea Celin syntes det er veldig kjekt å gå/trille til barnehagen så da kommer vi nok til å fortsette med det.

Ellers så går vi jo selvfølgelig hjem igjen også, men da går vi som oftest noen omveier for å få oss en ekstra tur! Thea Celin elsker å gå på tur, se på ting og jakte etter katter og hunder (hehe). Det er så fredelig å fint her ute så her kan hun tusle litt alene også <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits