DET ER IKKE BARE, BARE....

Å ha sykt barn er jammen meg ikke bare, bare. Nå har Thea Celin vært hjemme fra barnehagen hele uken og hun er fremdeles ikke helt frisk. Idag er vel den dagen hun er best i formen så nå satser jeg på at det går riktige veien og at hun er klar for barnehagen imorgen!

Jeg regner med at dere forstår hvorfor bloggingen blir bortprioritert selvom jeg lovet dere minst ett innlegg om dagen. Thea Celin trenger oppmerksomhet så og si hele tiden nå som hun har vært så dårlig, og når hun sover så sovner som oftest jeg også :-) Dere får ha en fin søndag, det skal vi!

Én kommentar

Johanne Nathalie

10.11.2013 kl.12:19

Herlig bilde!!:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits