THEA CELIN ØNSKER SEG


Her er bare en liten ''pekepinn'' på hva Thea Celin ønsker seg til 2-års dagen sin. Utenom dette (som alt er funnet på toys''r''us) ønsker hun seg kjoler, hello kitty 3 in 1 disse, penger, bøker og rosa akebrett (ikke baby akebrett). Av oss får hun leke kjøkken så mat til det faller nok også i smak hos frøkna. Vi er veldig rosa her hjemme for tiden, alt skal være ''josa'' som hun så fint sier. 

Hva er egentlig lurt å ønske seg til en 2-års dag? Thea Celin har fått være med å peke på alt hun har lyst på, og da har hun rett og slett lyst på alt. 

Én kommentar

Iselin - Ung 2 barns mamma

06.11.2013 kl.21:28

Så fine ønsker :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits