LANGE DAGER, KORTE NETTER

God morgen solstråler! Nå er det onsdag, og det nærmer seg endelig helg igjen - noe som er høydepunktet hver uke her i hus. Jeg har vært hjemme med Thea Celin på mandag, tirsdag og idag siden hun ikke er helt i form stakkars - så vi har på en måte ekstra lang helg da.

Men med sykt barn hører lite søvn med, hun er så pottetett og hoster så fælt at jeg ligger litt på halv åtte når jeg sover, pluss at hun kommer inn til meg flere ganger om natten for å få litt ekstra kos - noe som selvfølgelig er helt greit når hun er syk <3

Utenom det skjer det ikke så mye her i hus, Thea Celin er heldigvis bedre idag så jeg satser på å sende hun i barnehagen en liten tur imorgen slik at jeg får gått på skolen :-) Ha en fin dag dere!

Pannekaker til frokost er lov når man er syk :-)

2 kommentarer

oliviabriannne

06.11.2013 kl.08:08

Kjempefin blogg plisssssssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 år og mamma til 2 Prinser

06.11.2013 kl.10:19

søta :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits