I'M BACK

God søndag kjære lesere! Har dere savnet meg? Jeg har iallefall savnet bloggen, men ikke nok til å sette av tid til den - nå derimot, nå blir det andre boller!

Det har skjedd mye siden sist jeg blogget skikkelig. Jeg og Thea Celin har flyttet sammen med kjæresten min, og vi stortrives med det alle tre. Jeg har solgt bilen min, Hehe - så nå kjører jeg samboeren min sin.

Ellers så stortrives Thea Celin i den nye barnehagen så både mor og far er veldig fornøyd med den! Jeg sliter litt mer med skolen, jeg er skole lei allerede men gjør mitt beste selvom. Lille Thea Celin blir straks 2 år, og vi lader opp til en fin feiring.

Nå har dere fått en liten update på hva som har skjedd i livet våres, og fra nå av skal jeg prøve å komme med minst ETT innlegg for dagen. Etterhvert vil dere også få se rom for rom her hos oss, jeg elsker virkelig (nesten) alt!

Ha en strålende søndag, det skal vi! :-)

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

03.11.2013 kl.09:37

Wii koselig :

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits