MORGENSTUND

Ååh, idag hadde meg og Thea Celin er kjempe koselig morgen. Jeg vekket hun, vi koste litt i sengen hennes før hun fikk melk med på fanget mitt i sofaen. Hun strøk meg på kinnet og sa så fint "mamma fin", lille hjerteknuseren min.

Etterpå var hun veldig klar på at vi skulle ta bilde, og Thea Celin skulle smile. Thea Celin elsker å bli tatt bilde av, og jeg elsker selvfølgelig å ta bilder av hun - hun er trossalt den nydeligste jenta jeg vet om!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits