HARDE DAGER

God fredag alle mann! Siste helg før hardkjør med skole og diverse neste uke, denne ferien har virkelig gått fort og jeg har hatt fult opp med noe hver dag. Thea Celin har selvfølgelig vært litt hjemme med meg også, og hatt litt kortere dager enn normalt.

Ellers er det mye som skjer om dagen, mye å tenke på og mye å være redd for, rett og slett; derfor blir bloggen veldig nedprioritert, men jeg lover å komme sterkere tilbake når ting roer seg, og vi er kommet skikkelig i hus ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits