BULGARIA 2013

Som de fleste har fått med seg hadde vi oss en uke i Bulgaria/sunny beach i begynnelsen av måneden sammen med min lille søster og mine foreldre. Turen hadde vært planlagt i flere måneder, og gleden var stor når vi endelig skulle dra!

Turen var alt i alt veldig fin, Thea Celin fikk bade, spise is og bare kose seg så masse hun ville. Hun var helt i hundre dagen lang og var bare en fryd å reise til syden med.

Hun lærte seg å "svømme" med baderinger på, rutsje alene å snakke bulgarsk (tror hun iallefall). Hun danset i gatene, spiste masse is, flørtet med alle og sjarmerte alle.

Det var så vanvittig billig der nede at det er til å le av. Vi fem spiste vel for rundt 400 kr til middag hver dag, da spiste vi biff og gode middager. Alt i alt var det en veldig fin ferie, og vi kommer nok til å dra tilbake om ett år eller to; neste år står dyreparken i Kristiansand på planen!

Ellers er jeg begynt på skolen igjen, og
Thea Celin i barnehagen for fult. Vi stortrives begge to, og regner med dette skal gå veldig fint så lenge vi holder oss friske. :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits