KLAR FOR AVREISE

Nå er det bare seks timer til vi sitter på flyet i retning Bulgaria og sunny beach. Kofferten er pakket, prampacken er klar og bæreselen er pakket i håndbagasjen.

Denne uken skal meg og Thea Celin kose oss med mine foreldre og min lille søster i varmere strøk, vi skal bare slappe av, nyte livet og bade masse. En ferie er akkurat det jeg trenger nå (selvom jeg har hatt ferie siden juni....), å bare komme seg bort innimellom er gullverdt og man får en helt annen energi når man kommer hjem igjen.

Kommer nok ikke til å blogge der nede, men skal prøve å få blogget når jeg kommer hjem; da er det rett på skolebenken og den virkelige hverdagen begynner.... Vi blogges! :-)

4 kommentarer

♚ TCSJ

08.08.2013 kl.12:53

Denne ferien fortjener dere, kos dere masse!

Ida kristine

08.08.2013 kl.19:05

God tur :) kose dere!

Cecilie Kvant

09.08.2013 kl.22:05

TCSJ: takk, vi storkoser oss! :-)

Cecilie Kvant

09.08.2013 kl.22:06

Ida kristine: takk, vi storkoser oss! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits