MYE SOM HAR SKJEDD

Sist dere hørte fra meg var det bare to dager til jeg og Karoline skulle til Oslo for en skikkelig jentehelg. Jeg lovet jo å ta bloggen med, men siden det ble så mye styr og dårlig tid i Oslo ble det ikke tid til blogg.

Vi landet i Sandefjord fredagen, flinke Karoline hadde nemlig bestilt flybilletter dit så derfra måtte vi ta tog og buss. Vi var i tusenfryd, shoppet, lekte turister og var på fest. Alt i alt var det en kjempe koselig, men også slitsom helg.

Etter Oslo dro jeg rett å hentet Thea Celin som hadde vært hos pappaen sin hele helgen; før vi dro videre til Osterøy for bading, grilling og kos hos mormor/oldemor. Lille frøkna var storfornøyd og koste seg gløgg.

Etter en god del bading bestemte vi oss for å ta den lille båten ut en tur slik at Thea Celin fikk prøve det også; noe som falt veldig i smak!

Utenom det har vi vært masse ute i båt, badet og bare nøte det nydelige bergens været. Thea Celin elsker å være ute uansett hva vi gjør på så det er jo veldig kjekt.

Vi har også hatt besøk av ett bursdagsbarn så da ble det selvfølgelig frokost på sengen før Thea Celin ble levert til mormor og morfar mens vi gikk ut å feiret dagen med litt godt i glasset.

Sist og værst; Natt til torsdag tilbragte meg, Thea Celin og mormoren på sykehuset. Thea Celin kom hjem glodvarm og hadde en temperatur på 41. Hun var over opphetet og nedkjøling hjalp ikke. Heldigvis ble hun bedre allerede dagen etterpå og er nå i strålende form.

Jeg fikk også tidenes fineste smykke i posten for noen dager siden, og det skal dere såklart få se i ett senere innlegg! Vi blogges :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits