BARE 2 DAGER IGJEN

Om to dager på denne tiden er jeg enten på tusenfryd eller hotellet å slapper av. Jeg og en vennine drar nemlig til Oslo tidlig fredag for en skikkelig jentehelg.

Det blir shopping, tusenfryd, hotelliv, god mat og godt selskap. Jeg har noen venner/venninner i Oslo jeg skal hilse på også så det blir stor stas.

Gruer meg fryktelig mye til å være borte fra Thea Celin så lenge, men når hun skulle til faren uansett fant jeg ut at jeg like så godt kunne ta meg en jentetur med en av mine beste venninner.

Skal prøve å oppdatere dere underveis selvom jeg er ekstremt dårlig på det. :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits