SUPER START

Det er så deilig å våkne (eller bli vekket....) grytidlig for så å kunne legge seg til å sove noen timer til. Jeg elsker å våkne tidlig, merke at Thea Celin sover enda og legge meg til å sove igjen.

Lille gullet sover nemlig til 09 hver dag, noe som er helt luksus. Når hun da våkner står hun bare i sengen og roper på mamma.

Nå har vi akkurat spist hjemmelagde rundstykker og eggerøre, noe som ikke falt helt i smak hos minste frøkna; hun skulle nemlig bare ha en flaske lunken melk. Ellers så skal Thea Celin egentlig til pappaen sin idag, men vi får nå se. Er over to uker siden hun var hos han sist så nå sitter vi bare å venter på at han skal banke på!

Senere skal jeg og min søster male leiligheten litt, noe jeg grugleder meg til! Hater å male, men elsker å se forandring :-) vi blogges!

Én kommentar

nyland92

02.07.2013 kl.17:14

Herlig, ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits