ENDELIG VAR DET VÅR TUR

.... Vår tur til å ta en etterlengtet og fortjent ferie.

På fredag hadde Thea Celin sin aller siste dag i Sofus barnehagen, noe som var både trist og litt kjekt. Nå skal hun nemlig være hjemme med meg fram til august, så vi skal bare nyte tiden akkurat som vi gjorde i permisjonstiden.

Thea Celin skal jo selvfølgelig være litt hos pappaen sin også, og de dagene hun skal være der skal jeg slenge meg rundt med malerkosten her i heimen, nå skal nemlig rommet til Thea Celin, mitt rom og stuen få seg ett malingsstrøk eller to!

Ellers har det ikke skjedd stort i helgen, på lørdag hadde jeg barnevakt slik at jeg kunne være "fri til å finne på noe", det endte med vindrikking og film :-)

Fikk også nytt stuebord i helgen, var drittlei av å vaske glassbordet flere ganger for dagen så nå har jeg fått meg ett gammelt og sjarmerende bord som skal pusses opp!

Dere kan forresten følge meg på instagram også; supermammacec , der er jeg en smule flinkere til å oppdatere med bilder!

Vi blogger :-)

2 kommentarer

:D

17.07.2013 kl.08:14

Hvor har du funnet det bordet? Det var bare helt nydelig:)

Cecilie Kvant

17.07.2013 kl.20:33

:D: det kjøpte jeg brukt :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits