STUEN VÅR

Hei, og god formiddag søte lesere!
Idag er det torsdag og imorgen er siste skoledag på barne-og ungdomsarbeider linjen.

Imorgen skal vi på skolen for å få karakterer og si farvell til hverandre, jeg har hatt ett sinnsykt kjekt men tungt år, så nå skal jeg bruke ferien sammen med Thea Celin til å lade opp til nytt og enda tyngre år på skolebenken.

Idag har jeg ryddet leiligheten, vasket leiligheten, vasket klær og sortert klær slik at jeg slipper det i helgen; noe som er veldig deilig! I helgen skal vi nemlig til Osterøy for å feire santhans (?) og slappe av hos oldemoren til Thea Celin.

Knipset to bilder av stuen og ett av lys"fatet" mitt til dere. Jeg er fremdeles ikke helt fornøyd med stuen; sofaen skal få flere puter, nytt stuebord, ny tvbenk og speilene skal henges tettere :-)

Nå skal jeg snart hive meg i dusjen og gjøre meg klar til å hente snuppen i barnehagen før vi skal hjem å spise fisk til middag! Hva skal dere finne på idag? :-)

2 kommentarer

Charlotte

20.06.2013 kl.20:28

Hvor henne har du kjøpt den lekekassen? :)

Cecilie Kvant

20.06.2013 kl.23:35

Charlotte: den er fra Perfect Home :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits