SE SÅ FINT

Igår fikk jeg endelig melding om at kommoden jeg hadde bestilt i mai var kommet på lager og det var bare til å hente den. Thea Celin sitt rom er noe jeg aldri ser meg helt fornøyd med, det er lite, klumpete og vanskelig å innrede på en fin måte.

Når hun skal få stor jente seng skal vi bytte rom da, slik at hun får litt bedre plass på rommet sitt.

Jeg syntes bare at den var så fin, og passet perfekt på barnerommet. Pyntet som står oppå var bare noen pynt jeg fant, jeg skal male noen bokstaver (T og C) i fin rosa farge, ha en smokkeboks oppå der og kanskje noe annen pynt, vi får se hva jeg finner på!

Denne helgen er Thea Celin hos pappaen sin, det er andre helgen hun er borte fra meg i hele hennes liv. Jeg har helt vondt i magen og savner hun ufattelig masse, MEN jeg vet at hun storkoser seg hos pappaen og at de finner på masse kjekt før pappaen drar til syden i to uker på mandag.

Neste uke blir spennende, trist og gøy! Det er siste uken på Arna videregående skole, foreldremøte i nye barnehagen og avslutting med klassen. Nå er jeg snart ferdig med 2. året på videregående skole, og har bare ett år igjen! Det føles deilig :-)

Ha en fin lørdag dere! Vi blogges.....

Én kommentar

nyland92

15.06.2013 kl.09:25

Åå så fint

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits