LIVET SMILER

Før jeg startet langhelgen på torsdag slo jeg til med 5 på muntlig eksamen i barne-og ungdomsarbeider faget, noe jeg er strålende fornøyd med! Hadde såvidt fått lest siden theusen holdt (og holder) på med hjørnetennene sine, noe som er litt vondt for hun stakkars.

I helgen har vi til nå bare kost oss masse, vært litt hjemme og litt hos mormor og co. Thea Celin elsker å være hos tate (tante), momo (mormor), og mofaaa (morfar). Hun er helt i hundre og skal vise absolutt alt hun kan!

Utenom det så går dagene fort forbi, lille jenten min er nærmere 2 år enn 1 år, noe som skremmer meg veldig, lille jenten min er plutselig ikke så liten mer.

Dette er siste måned for Thea Celin i nåværende barnehage før vi tar ferie i 1,5 mnd og hun begynner i ny, spennende barnehage i midten av august!

Jeg runder av her, skulle bare fortelle at vi har det veldig bra, og at jeg skal prøve å bli flinkere med bloggingen nå som det ikke er så mye stress på skolen.

Min fantastiske, nydelige morgenstråle! Gleder meg allerede til å stå grutidelig opp imorgen for morgenkosen :-) Ha en fin søndag, dere!

2 kommentarer

nyland92

09.06.2013 kl.07:55

Gratulerer med 5 på muntlig. Kjempe bra :)

Mamma til Tobias og Dennis

09.06.2013 kl.10:28

Gratulerer med 5 ja :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits