NERVER

Som jeg nevnte igår så er det eksamen denne uken, nærmere sagt; idag!!!! Jeg har så sinnsykt nerver at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, magen vrenger seg og hodet klarer ikke å tenke. Jeg vet jo at jeg kan, spørsmålet er bare om jeg klarer å vise det eller om hodet mitt kobler helt ut i det jeg kommer inn i rommet.

La oss krysse fingrene for at dette går bra, senere skal vi nemlig på avslutting i barnehagen til Thea Celin, noe som blir mye kjekkere hvis jeg står på eksamen. Etter det blir det frisøren på meg, siden etterveksten nesten er ned på knærne (liksom....)

Ønsker dere en super dag! Når eksamen er ferdig har jeg langhelg, og Thea Celin får fri fra barnehagen imorgen for å kose seg litt hjemme.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits