FUCK SOMMERKROPPEN

NÅ er det lenge siden jeg har blogget, og som tidligere; jeg beklager meg ikke. Jeg har overhodet ingenting spennende å blogge om for tiden, dagene går som vanlig, vi prøver å finne på ting når vi har tid og koser oss masse.

Imorgen er det eksamen, noe som betyr at hele denne uken har gått til lesing og øving. Jeg gruer meg skikkelig, og føler dette går rett vest....

Uansett; sommeren nærmer seg, Thea Celin slutter i barnehagen denne måneden og vi skal nyte sommeren fult og helt.

Som de fleste vet så endrer kroppen seg gjennom en graviditet, jeg gikk opp 30 kg, som raste av igjen iløpet av noen uker. Nå som jeg er blitt mamma kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvordan kroppen ser ut, litt ekstra fett her og der gjør meg ingenting. Mange mener det at man skal ta vare på seg selv selvom man blir mamma, og det er jeg enig i. Men dette året har jeg ikke jobbet noe særlig for å få sommerkroppen.

Noe av det jeg hater med kroppen min er de sinnsykt utstikkende ribbebeina mine, jeg er ikke tynn og det er ikke derfor de stikker ut, de er rett og slett bare stor, haha!

Kropp er noe alle har, noen er kraftig, noen er tynn og noen midt i mellom. Jeg mener det at alle skal være fornøyd med kroppen sin, er man ikke det er det som oftest bare en selv som kan gjøre noe med det :-)

Nyt sommeren, vær stolt av deg selv!

4 kommentarer

Renate

05.06.2013 kl.19:21

Fint skrevet, Cecilie:)

Ida Kristine

05.06.2013 kl.23:35

wow! Vil no si at du har en skikkelig fin sommerkropp!! :)

Meline - mamma til Vilde

06.06.2013 kl.17:08

Du har i vertfall ein kropp å være stolt over! :D Nyt sommeren! :)

Cecilie Kvant

07.06.2013 kl.06:33

Meline - mamma til Vilde: tusen takk! God sommer :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits