LANG, TEIT UKE

Hei igjen mine trofaste lesere!
I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk på Bergen legevakt med min lillesøster som har så vondt i foten sin etter en fotball "ulykke" for nesten en måned siden. Når vi er ferdig her skal vi hente mamma på jobb før vi drar hjem å lager noe godt til middag. Har dere noen tips til gode middager?!

Det er så sinnsykt deilig vær her i Bergen for tiden, solen skinner og klærne fyker, haha! Denne uken er det skole hele uken, lange dager og stor årsoppgave som skal leveres inn fredag. Det er ikke bare skole denne uken, imorgen skal jeg nemlig på ett møte, men det er hemmelig enn så lenge iallefall.

I helgen skal jeg ut å feire fineste Marita igjen (idag er det familiebesøk vi skal i), og på lørdag blir det gladbrus, dans og godt humør; noe jeg gleder meg ekstremt til!

Én kommentar

Ida kristine

28.05.2013 kl.16:05

Elsker kjolen!! Den kledde du :-) god bedring til lillesøsteren din! Hihi

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits