AV OG TIL MÅ VÆRE GREIT VEL?

Husker dere innlegget hvor jeg skrev at bilder av Thea Celin skulle bli holdt utenfor bloggen? Vel, det er jammen ikke lett. Hun er mitt hjerte, mitt alt, hun er hele livet mitt. Jeg er jo så uendelig stolt over hun, og har lyst å vise hun til hele verden.
Derfor har jeg bestemt meg for å dele bilder av gullet av og til, det må vel være greit? Jeg tror Thea Celin kommer til å syntes det er kjekt å se bilder og kommentarer på bilder av seg selv om noen år.

Min vakre øyenstein før barnehagen idag. Senere skal Thea Celin til pappaen sin, og jeg skal i bursdagsbesøk til bestevenninen min som fyller hele 20 år Idag, hipp hurra!!! :-)

4 kommentarer

Ida kristine

28.05.2013 kl.13:25

Nye sko på å greier! :-) fin liten tøtte! Kos deg i bursdag og ha en fin dag videre :D

Cecilie Kvant

28.05.2013 kl.14:45

Ida kristine: Hehe, jepp! Hun har vel fått 5 nye par iløpet av 3-4 uker :-p Mor har skodilla......
Takk, kos deg Idag du også! :-)

Ida kristine

28.05.2013 kl.16:07

Ja, hvem har ikke skodilla? Jeg har jo en lillebror som blir 2 nå. Gjett om det blir sandaler på han. Elsker å kjøpe sko og klær til mine 2 søte lillebrødre :-) så skjønner deg godt! Hadde jeg hatt unge nå, hadde jeg nok brukt mer penger på klær og sko til ungen enn meg selv. Åå! Gleder meg til å få unger selv :p er så gøy å kjøpe små klær :-)

Cecilie Kvant

28.05.2013 kl.17:18

Ida kristine: Hihi, bruker iallefall dobbelt så mye på theusen som meg selv, men slik blir det når man når barn :-) Det er jo sååå mye søtt som jeg bare MÅ ha til hun :-p

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits