LANG DAG

Hei, og god morgen søte lesere!
I skrivende øyeblikk sitter jeg på skolen og venter på at vi skal begynne dagen. Idag er det forberedelse til engelsk skriftlig eksamen som er i morgen, og jeg kjenner meg lite klar.

Senere har jeg faktisk barnefri, noe som ikke har skjedd i en uke dag på veldig veldig lenge. Jeg får nok ikke kost meg skikkelig siden jeg savner theusen etter en time, og jeg har masse lesing framfor meg. Uansett; jeg skal lage meg deilig middag (eller spise hos mamma, hihii), se på tv, dusje alene og bare slappe helt av. :-)

Senere kommer det kanskje ett litt trist innlegg for noen, det er noe jeg har tenkt lenge på å gjøre, men må tenke litt til....

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

22.05.2013 kl.11:21

elsker den vitamin well :D love it :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits