GRATULERER MED DAGEN

Fin overskrift? Jeg er sikker på at sikkert halve blogg innleggene på blogg.no har den samme overskriften idag. Det er jo nasjonaldagen vår, dagen hvor barna kan spise så mye is, pølse og gjøre nesten som de vil.

Theusen har iallfall storkost seg med tog i byen, etterfulgt av aktiviteter på skolen. Hun har spist masse godt, fått to luftblonger og kost seg gløgg i hjel!

3 kommentarer

nyland92

17.05.2013 kl.21:25

Så fine dere var da

Cecilie Kvant

18.05.2013 kl.01:08

nyland92: tusen takk <3

18.05.2013 kl.01:25

Fantastisk og nydelige :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits