ALT HAR EN MENING

Jeg har jo nå tatt 2 tattoveringer på under en måned, og jeg virkelig elsker begge to. Dette er noe jeg skal ha på kroppen min for evig og alltid så det var godt gjennomtenkt.

Min første tattovering var jo;

Thea Celin
27.11.11

Min datter sitt navn, og fødselsdatoen hennes. Jeg elsker hun jo over alt i denne verden, og nå er hun med meg på en måte hvert sekund, hvert minutt, hvert døgn og for evig og alltid.

Min andre tattovering;

"Stand for something, or you will fall for anything".

Denne tok jeg faktisk sammen med bestevenninnen min Marita. Vi snakket om å ta tattovering sammen som skulle si noe om vennskapet vårt siden vi hadde vært venner siden jeg ble født (hun er ett år eldre enn meg) og er bestevenner den dag i dag. Marita er en person jeg kan fortelle alt til, og hun er virkelig bare god!

Planen var egentlig at vi skulle ta en sommerfugl og "forever" nede på bristen, men så bestemte vi oss heller for å ta ett ordtak som passet oss selv, men som også passet sammen og en sommerfugl. Begge ble strålende fornøyd med resultatet, og ordtakene passer oss midt i blinken!

Her er Marita sin tattovering;

2 kommentarer

13.05.2013 kl.20:25

Ellers har jeg faktisk kjøpt meg ny vogn idag, så nå har jeg altså fire vogner og en jente som bruker vogn kanskje en gang i måneden (bortsett fra i barnehagen som hun bruker hver dag). Viser dere en annen dag!

Hvordan har du råd til alle de vognene dine? Og hva i all verden skal du med dem? En vogn koster jo flere tusen... :)

Cecilie Kvant

13.05.2013 kl.21:54

Anonym: En vogn behøver ikke å koste flere tusen om man kjøper dem brukt. Ene vognen kjøpte jeg ny og den betalte jeg like under 5000,- for ny med masse ekstra utstyr. Alle de andre vognene har jeg betalt under 1000,- for :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits