EFFEKTIV MAMMA

For en natt og morgen dette har vært. Thea Celin bestemte seg for at å tulle hele natten var greit, så fra klokken 00 til klokken 06 var jeg inne hos hun 11(!!!!) ganger. Noen ganger fordi hun drømte, og andre ganger fordi at hun tullet seg. Når klokken var like over 06 fant jeg ut at vi bare kunne stå opp, spise frokost å få noe ut av dagen.

Satt på en maskin med klær, kledde på oss og tok med oss vognen på tur like før 9, spaserte ute i nesten en time før Thea Celin begynte å bli trøtt og vi vendte snuten hjemover.

Spiste litt mer mat i det vi kom hjem, og Thea Celin våknet plutselig til! Nå er hun akuratt lagt i sengen igjen mens jeg har vasket to maskiner med klær, ryddet og vasket begge gangene og er klar for en liten time på puten jeg også!
Senere skal vi til min mamma/Thea Celin sin mormor på middag. :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits