HELT PERFEKT

Har dere noen gang følt at en dag har vært helt perfekt, og dere skulle ønske at den varte evig?
En slik dag har jeg idag. Alt er helt perfekt og jeg kunne ikke bedt om mer.

Startet dagen av en frøken som ropte på mammaen sin, hun ville nemlig ha litt kos før vi satt oss inn i stuen og spiste frokost. Det ble store øyne på hun når jeg kom inn i stuen med sjokolademelk på flasken, og armene hennes ble plutselig veldig lange. Jeg ble nok kåret til årets mor der og da!

Etter en god og deilig morgen sammen var det avgårde til barnehage og skole. På skolen er det mildt sagt ufattelig kjedelig for tiden, vi holder for det meste på med eksamensforberedelser så det er jo i bunn og grunn viktig. Jeg gleder meg til å gå på skolen da, men det er nok fordi jeg har så gode folk rundt meg der.

Utenom det går dagene, det er endel som skjer i livet vårt for tiden, men det deles ikke på bloggen, iallfall ikke enda. Nå er det bare en dag av denne uken igjen på skolen; fri både torsdag og fredag! Vi har faktisk endel planer denne lang helgen så det blir veldig kjekt. Skal blandt annet ta tattovering sammen med bestevenninnen min på fredag.

Håper dere får en fin kveld! Jeg skal grave meg ned i prøvelesing og oppgaveskriving :-(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits