TUSEN TING Å GJØRE

Hei, og god formiddag alle der ute!
Vi startet dagen like over 6 idag, og før klokken var 8 stod vi på plenen å sparket ball. Solen titter endelig fram her i Bergen igjen så da er det bare å nyte det mens vi kan.

Thea Celin er lagt for luren sin og lader opp til konfirmasjon senere. Etter konfirmasjonen skal hun sove hos pappaen sin mens jeg skal på fest med en vennine.

Nå har jeg egentlig tusen ting å gjøre. Sy på budnadssølv, finne klær til Thea Celin, føne håret, rette håret, finne fram og pakke ting til ikveld siden jeg skal rett fra konfirmasjon til Marita.

Håper dere får en strålende lørdag, og en enda bedre søndag :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits