MED MEG FOR LIVET

Igår gjorde jeg noe jeg har tenkt på veldig lenge, nemlig å ta tatovering. Ikke hvilken som helst tatovering, men navnet og fødselsdatoen til min høyt elskede datter. Nå er hun med meg hvert sekund, hvert minutt, og for evig og alltid uansett hva.

Jeg ble superfornøyd, og den ble akuratt som jeg ville ha den. Planen er at jeg skal ha en til tattovering under den når jeg eventuelt får neste barn. :-)

4 kommentarer

Michelle- Mamma'n til Arian

23.04.2013 kl.22:53

Så fin den er :)

Ronja <3

23.04.2013 kl.23:35

Oi, ja den der var superfin <3

Ble nesten litt sjalu merker jeg :P

Tok navnet til min datter på omtrent hele underarmen på høyrearmen...

Men den var ikke like elegant som din nei ^^

R<3

nyland92

24.04.2013 kl.06:39

Kjempe fin :)) har på hånden av sønnen min :)

Cecilie Kvant

24.04.2013 kl.07:52

Ronja <3: tipper din er kjempe fin også! Jeg ville ha barna samme plass så tenkte jeg at det ble en fin plass. :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits