ENDELIG ER DAGEN HER

Hipphurra, Idag kommer min høyt elskede mamma hjem fra Spania etter at hun har vært to uker borte. Jeg er jo vandt til å se mamma flere ganger i uken og nå har jeg ikke sett hun på hele to uker.

Hun kommer ikke før ikveld så hun får ikke sagt hei til Thea Celin før imorgen tidlig.

Uansett; jeg er kjempe stolt over meg selv! Jeg gjør det kjempe bra på skolen og på mandag skal jeg premiere meg selv. Noen som kan tenke seg til hva premien er?

Idag stod vi opp klokken 05, noe som er alt for tidlig spør du meg. Når klokken var like over 10 ville Thea Celin sove igjen så da ryddet jeg, pakket jeg litt og fikset meg før jeg la meg i sengen for å slappe av til hun våkner.

Når hun våkner skal vi til Åsane og mate tippene etterfulgt av middag på IKEA, noe som kommer til å falle godt i smak hos lille frøkna. :-)

2 kommentarer

Ronja <3

22.04.2013 kl.22:19

så vakker ho er <3

Sikkert gøy å mate tipper, som jeg antar er gakkgakk/pipp-pipp?

R<3

Cecilie Kvant

23.04.2013 kl.00:52

Ronja <3: tippene er gakkgakk og krakra! Hehe :-) tusen takk <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits