JEG BEKLAGER MEG IKKE

Hei og hopp, nå er det jammen meg lenge siden sist, og jeg har gjort så utrolig mye gøy. I helgen fikk jeg og Thea Celin besøk av verdens fineste Silje fra Oslo som jeg ikke hadde sett på nesten 3 år. Vi slappet av, tok oss en tur på fløyen, var på byn, og bare koste oss masse.

Ellers har det ikke skjedd veldig mye. Jeg gjør det greit på skolen, noe man ser på karakterene og det er jo veldig kjekt. Nå er det bare å gi alt før en lang, deilig sommerferie venter på både meg og Thea Celin. Thea Celin slutter nemlig i barnehagen hun går i nå, og begynner i ny barnehage i august.

Utenom det så hadde jeg jo kjøpt meg ny vogn som jeg skulle vise dere, men etter at jeg skrev det fikk jeg meg enda en vogn. Har helt vogndilla og klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken vogn jeg virkelig vil ha.

Nå har jeg besøk av en vennine som skal være her til imorgen. Vi bare slapper av, og skal vel ta tidlig kveld siden begge skal tidlig opp. Jeg har skrevet middagsplan en uke fram i tid om noen er interessert i å se den?! :-)

Én kommentar

18.04.2013 kl.09:49

Ja :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits