HELT FORFERDELIG

Natten i natt var slitsom og forferdelig. Jeg er sikker på at jeg var å sjekket Thea Celin iallefall en gang i timen, + de gangene hun gren. Dette er 5. dagen med sykdom og pusten hennes blir bare værre og værre, noe som er helt forferdelig for meg som mamma å se. Heldigvis skal vi til legen igjen litt senere så håper jeg han finner på noe lurt som kan hjelpe pusten hennes.

Ellers har vi kost oss med frokost sammen, mens solen skinner inn gjennom vinduene. Thea Celin har ikke noe matlyst så hun spiste bare av pålegget og drakk juicen sin. :-)

Senere skal vi nok bare være hjemme. Thea Celin må nesten bli frisk før jeg vil drasse hun med meg ute, men så snart hun er frisk skal vi kose oss gløgg i hjel ute i solen.

2 kommentarer

nyland92

03.04.2013 kl.15:16

Off ikke noe kjekt :/ god bedring :)

19 år og mamma til 2 Prinser

03.04.2013 kl.15:19

håper hun blir fort frisk :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits