DEILIG MIDDAG

Solen steker inn i stuen, og jeg hadde aller mest lyst til å grille ute i solen idag, men siden Thea Celin fremdeles ikke er helt i form droppet vi det og lagde heller litt ekstra god middag inne istedenfor. Middagen idag ble noe så enkelt som hjemmelaget pizza med salat til. Godt for både store og små. :-)

Jeg har også fått handlet middag til og med fredag så jeg slipper å tenke på å måtte handle etter skolen resten av uken, noe som er veldig deilig. Tenkte å legge ut middagsplan hver fredag for en uke fram i tid om det er noen som trenger inspirasjon til middager?

2 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

02.04.2013 kl.17:08

så godt ut :)

Adobefail

02.04.2013 kl.17:23

ÅÅÅ! Så kul blogg! Elsker bloggen din! Stå på! Men jrg lurer på on du kunne kommentere på min siste innlegg? Takk SØTA!! =D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits