SOFAKROKEN AKURATT NÅ

Leiligheten begynner å ta mer og mer form nå, og vi koser oss. Stuen og Thea Celin sitt rom har vært første prioritert siden det er de to rommene vi oppholder oss mest i. Rommet til Thea Celin er så og si ferdig, der mangler det egentlig bare gardiner. Stuen er også nesten ferdig, det mangler speil på veggen som jeg håper på å få gjort idag, så mangler det ett hjørnebord som jeg må kjøpe når jeg finner det perfekte.

Litt fler og lysere puter i sofaen står også på planen, men nå som Thea Celin er syk er vi litt "lost" inne i leiligheten så det får bare vente.
I skrivende stund ligger Thea Celin å sover en dupp før vi skal snike oss opp på butikken for å se om jeg finner noe Thea Celin har lyst på siden matlysten hennes er på bunn. Ellers skal vi bare styre på i leiligheten og brette klær idag!

4 kommentarer

nyland92

02.04.2013 kl.12:37

Koselig

19 år og mamma til 2 Prinser

02.04.2013 kl.13:07

kejmep fint D:

Jeanett Simonsen

02.04.2013 kl.14:09

hvor har dere kjøpt det bordet ?

Cecilie Kvant

02.04.2013 kl.21:00

Jeanett Simonsen: Det er kjøpt på IKEA. :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits