VI HAR FLYTTET

Endelig er vi kommet noen lunde i hus i nye leiligheten og vi trives allerede. Leiligheten er bare så liten (men samtidig stor) og bare helskjønn.

De to siste dagene har gått med til flytting, pynting, å være mamma og legevakt besøk. Lille frøkna bestemte seg nemlig for å bli syk midt oppi det hele så hun trengte litt ekstra kos hele tiden, noe som er helt greit for meg. Mens jeg fikk hjelp til flyttingen koste Thea seg med mormoren, noe hun elsker!

Lille gullet fikk selvfølgelig påskeegg på påskeaften!

Ellers har det ikke skjedd stort. Vi nyter de deilige dagene her i Bergen og tar livet med ro. Så snart Thea Celin er frisk er det rett tilbake til hverdagen igjen, noe som blir både deilig og slitsomt.

I skrivende stund sitter Thea Celin å spiser chips (ikke kommenter hvor dårlig mor jeg er, er du snill. Jeg vet hva som er bra for barnet mitt og ikke). Vi koser oss med barnetv, iste og chips så håper jeg at formen til Thea Celin stiger iløpet av dagen.

2 kommentarer

26.03.2014 kl.23:11

Snart et år siden..

Cecilie Kvant

29.03.2014 kl.03:15

Anonym: :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits