VI HAR DET BRA

God morgen sunshines!

I skrivende stund ligger jeg faktisk å venter på at syvsoveren min (Thea Celin) skal våkne slik at vi kan starte dagen. De siste dagene har solen virkelig vist sin fine side her til Bergen, og været har vært helt nydelig. Vi har vært masse ute; med en vennine av meg, med ett vennepar, på en gård, med mormor og morfar osv.

Ellers nyter vi ferien til det fulle. Slapper av og koser oss, alle dager skulle vært ferie spør du meg. Idag erviinvitert til farmoren til Thea Celin på middag så vi får se om vi tar en tur ut der om formen til Thea Celin er fin. Utenom det har vi ikke store planer i ferien bortsett fra å reise på besøk og endelig flytte, jippi!!!!!

Var forresten på uplanlagt vår/sommer shopping til Thea Celin igår så innkjøpene får dere se senere om det er noen som vil det?

Nyt dagen dere <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits