ØNSKER TIL THEA CELIN'S ROM

Nå kan jeg virkelig telle ned til vi flytter inn i nye leiligheten og vi gleder oss stort! Innredning blir nok det gøyeste, så blir det endel maling og småting etterhvert. Idag har Thea Celin fått seg barnebord som hun skal få på rommet sitt når vi flytter inn i nye leiligheten, men det er jo endel ting til jeg vil ha. Hun mangler ingenting, og har egentlig alt hun trenger, men jeg elsker å dille, dulle og bytte ut ting. Jeg har iallefall sittet sammen en kjapp ønskeliste på ting jeg skal kjøpe til rommet hennes underveis, vi tar litt og litt så blir det nok bra til slutt. Jeg er veldig usikker på om jeg vil ha stjernekassene eller om jeg vil ha noen andre kasser, men det finner jeg ut av etterhvert; kassene blir iallefall kjøpt sist!


1. Nydelig juniorseng fra troll, du finner den >her<. 2. Stjerne speil >her<, 3. stjerne lampe >her<. 4. Stjerne trappestol >her<.


5. Stjerne bokrekke >her<. 6. Stjerne kasse >her<. 7. Deilig stjerne ullteppe >her<
 

Litt dyr liste, og derfor kommer jeg ta litt og litt. Rommet kommer til å bli veldig rosa og veldig ''girly'' men det er faktisk helt greit når de er små! Etterhvert som hun blir større skal hun selvfølgelig få velge leker, møbler (så langt det lar seg gjøre) og farger helt selv. 

Og forresten, er det noe spesielt dere vil lese om nå som jeg er blitt litt flinkere på bloggingen iallefall?! Skrik ut, jeg er tom for ideer og trenger tips fra dere om hva dere vil lese om. 

2 kommentarer

nyland92

22.03.2013 kl.07:49

Den sengen har de akkurat samme på barnashus, litt anneledes med like fin, sikkert billigere priser på barnashus også. Men kjempe fiiine ting :))

SILJE

25.03.2013 kl.10:23

så mye fint :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits