SOLSTRÅLE

For en nydelig dag dere! Solen skinner og jeg er bare utrolig lykkelig. Dagen (natten vel og merke) startet klokken halv fire, da kom Thea krypende oppi sengen min og ville ha dyne mens hun strøk meg på kinnet og sa "mammaaa".

Vi sov videre, og når klokken var like over syv startet vi dagen skikkelig med litt frokost og enda mer kos før vi dro avgårde i barnehage og praksis. Denne uken har jeg praksis på barneskole og er med 1. klasse noe jeg stortrives med. Herlighet så kjekt det er å jobbe med større barn, det er faktisk så kjekt at jeg har vurdert å bli barneskolelærer eller noe i den duren.

Ellers har det ikke skjedd stort! Hentet Thea Celin i barnehagen så dro vi hjem og lekte ute mens tanten laget deilig nachos til middag.

Nå leker Thea Celin litt mens jeg oppdaterer kjapt! Etterpå skal jeg slenge meg med i leken før det er bading, kvelds og leggetid for hun. Når hun er i seng og sover så skal jeg, Tony og Marita (min bestevennine) på herbalife helsetreff, dere skjønner det at ett av målene fra 1. april er en sunnere livsstil. :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits