PERFECT HOME

I forje innlegg skrev jeg jo at jeg hadde vært på storparty med perfect home, og at jeg er helt forelsket i så og si alt perfect home selger. De har så ufattelig masse fint, men jeg må kjøpe litt og litt. Jeg har allerede endel ting derifra, blandt annet; Family ramme, lekekurv, 8 hvit lilje middagstallerkner og garantert noe jeg ikke kommer på. Det jeg bestilte igår kommer sannsynligvis denne uken, men jeg får ikke pakket det opp før jeg flytter inn i nye leiligheten, noe som er veldig kjipt, men man må være fornuftig innimellom også. 


2 grå hjertekranser, de blir nok veldig fin på veggen, og to lyskuler til å ha i stuen (tror jeg). 


Hvit lilje fløte-/saus mugge, 3 delt skål med 3 små skåler, 4 frokost asjetter og fire eggeglass. Jeg bare elsker hvit lilje serien, og en dag skal jeg ha 8 av alt, pluss alt tillegget som bestikk, ildfasteformer osv.

Dette var det jeg kom på i farten, tror ikke jeg bestile noe mer, men om jeg gjorde det vil jeg jo få meg litt av en overraskelse når jeg pakker opp! Ellers vant jeg også en duft''lampe'' siden jeg hadde med meg flest gjester, og jeg bare gleder meg til å sette den opp i stuen eller på badet, den lukter bare himmelsk! 

Nå skal jeg lage meg ett stort glass sjokolademelk siden vekten synker uten at jeg gjør noe for det, så da kan jeg fint unne meg det ikveld altså! Imorgen er det ny uke for min del, da starter praksisperioden min før det er påskeferie og innflytting i ny leilighet; fantastisk altså! Og forresten; idag ble jeg endelig eier av Bergans bæremeis, noe jeg egentlig har ønsket meg siden Thea Celin ble født, og det er jo aldri for sent! I sommer skal vi nemlig gå prekestolen med mine foreldre så da er den jo genial. Dessuten må det jo bli noen fjellturer også om være tilsier det. 

Vi blogges! :-)

2 kommentarer

nyland92

18.03.2013 kl.20:51

Det er så mye fiint :))

Siv-Inger

19.03.2013 kl.09:45

Jeg må også ha party snart. er enig meddeg i at det er mye lekkert denne sesongen. Som tidligere selger vil jeg anbefale deg at du åpner og sjekker varene dine. Det kan hende at varer skal reklameres på, og du har bare 2 uker på deg. Kjedelig om du pakker opp og oppdager at en av varene er skadet, eller ikke står til forventningene. Det er 6 år sdien ejg hadde mitt siste party som selger for Perfect home. Savner det!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits