I <3 SALE

Hei, og hopp mine få trofaste lesere! Jeg er en elendig blogger, og det vil jeg fortsette å være i to ukerstid framover. 1 april flytter vi inn i ny leilighet og jeg har sittet meg en god del mål som skal følges fra da. Uansett; her om dagen tittet jeg innom kremmerhuset.no siden jeg elsker interiør og de har så ufattelig masse fint, og ikke minst billig. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe stol og bord til Thea Celin som hun kan ha på rommet sitt, og når jeg så at stolene var på salg til bare 99,- pr stk måtte jeg bare slå til! 


To av disse står pakket i en kartong i bilen min, og skal nok ikke bli pakket opp før vi flytter inn i nye leiligheten. Nå mangler bare bord så er en av tingene jeg ønsket til Thea Celin sitt rom i boks.

 Jeg har jo også kurvdilla og når det var 30 % avslag på ''kurvbrett'' måtte jeg jo bare ha ett slikt også! De er så fine på bordet med masse lys og pynt oppi. 


Senere kommer ett innlegg om mine nye innkjøp hos perfect home. De har så sinnsykt mye fint at jeg blir gal, og ikke vet helt hva jeg skal kjøpe først og sist. Meg, mamma, min søster og min kusine var på storparty på perfect home igår så både meg og mamma svidde noen lapper ja. Om du bor i bergens/lindås området vil jeg absolutt anbelale å titte innom Anette sin side >HER<, bedre service og oversikt får du ikke. 

Én kommentar

- Mamma Veronica

18.03.2013 kl.13:38

Så fine ting ! Er så super kjekt med Salg :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits