A BEAUTIFUL DAY

Dagen igår var helt fantastisk til tross for 2-3 timer søvn og at vi stod opp klokken 06. Å stå opp tidlig gjør på en måte ingenting, Thea Celin er rene solstrålen når hun står opp så alt er bare fryd og gammen.

Leverte hun i barnehagen før jeg kjørte på skolen og skulle være der fram til 12. Når jeg var på vei hjem ringte jeg Tony å dro han med meg på trening, så der ble vi i 1,5 time. Når vi var ferdig å trene var begge ganske utslitt, jeg dro hjem å slappet av før jeg lagde middag mens Tony kjørte å hentet Thea så dro han hjem til seg med Thea Celin.

Etter på tok vi oss en runde på senteret og jeg fikk kjøpt litt smådill og smoothie. Inatt sov Thea Celin hos pappaen sin slik at jeg fikk en hel natt med søvn som var veldig etterlengtet. Det var deilig det!

Nå sitter jeg på skolen og skal gjøre det i noen timer til før det er helg!!! :-)

2 kommentarer

nyland92

08.03.2013 kl.08:37

Herlig :)

Johanne Nathalie

08.03.2013 kl.11:36

Så koslig! :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits