INNKJØP > 06.03.13

Idag at det aktivitetsdag med skolen som stod på timeplanen, og vi kunne velge mellom fjelltur, skøyter og ski! Jeg valgte skøyter siden det var kjempe lenge siden sist!

Etterpå kjørte jeg innom Åsane for å se om jeg fant noe til meg selv i og med at jeg hadde bursdag igår! Utrolig nok så fant jeg meg en topp, kan ikke huske sist jeg kjøpte noe til meg selv. Theusen fikk selvfølgelig også noe :-)

1-2 str for stor topp men det gjorde ingenting, den var fin selvom!

Litt sommerklær til prinsessen må vi jo ha :-)

Nå står middag for tur og senere skal vi inn i Arna for å feire min, farmor og min kusine sin bursdag! Hurra :-)

2 kommentarer

ssln

06.03.2013 kl.15:19

Sykt fine innkjøp! :))

RaversSpeech

06.03.2013 kl.15:22

stilig c:

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits