IT'S MY B-DAY

Hipp hurra for meg selv som fyller hele 19 år idag, bare ett år igjen til jeg er tyve og halvveis til førti.
Egentlig er ikke bursdag noe stas lenger, den går liksom bare stille forbi helst. Men samtidig er jeg ufattelig stolt over å være 19 år, ha verdens vakreste datter, ha lappen og bil, leilighet og holder på med å fullføre utdanningen. Det er ikke mange 19-åringer som gjør altså.

Uansett; vi begynte dagen tidlig. Thea Celin ble hjemme siden vi skulle til doktormannen, hun har nemlig rast ned i vekt den siste tiden og hønemor som jeg er blir jeg jo litt bekymret selvom helsesøster sa det ikke var noe å bekymre seg over. Vi fikk iallefall tatt endel allergi prøver og diverse så skal vi tilbake igjen neste uke :-)

Nå har vi akuratt spist taco til middag så blir det egenlaget brownies senere. Thea skal kanskje sove hos pappaen sin i natt og da får jeg jo en hel natt søvn som jeg ikke har hatt på veldig lenge.

Vi får blogges! :-)

Én kommentar

Casandra.

05.03.2013 kl.17:02

Gratulerer så mye med dagen :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits