25 TIMER I BIL

God morgen alle mine kjekke lesere som er blitt ekstremt dårlig på å kommentere.
Den siste uken har gått i surr, og jeg har ikke hatt tid til å blogge.
I helgen dro jeg og 3 andre på harrytur til Sverige sånn plutselig. Det ble til at vi kjørte ned natt til lørdag og var hjemme igjen natt til søndag. Mye bilkjøring, men er man spontan så er man spontan!

Ellers har det ikke skjedd stort! Vi har brukt vinterferien på å leke, gå på lekeland og bare kose oss. Denne uken blir det fult opp med skole, bursdagsfeiring og legebesøk.
Idag er formen helt forferdelig dårlig så jeg kom meg desverre ikke på skolen, imorgen blir det heller ikke skole siden både meg og Thea Celin skal til legen, og på onsdag blir det bursdagsfeiring for meg, min kusine og min farmor!

Ellers så skal jeg prøve å få svart på spørsmålene deres iløpet av dagen/morgendagen så om det er noe mer dere lurer på kan dere legge igjen en kommentar i dette innlegget :-)

3 kommentarer

04.03.2013 kl.10:48

Ikke rart at du får dårlig med kommentarer når du omtrent ikke blogger da ;)

Cecilie Kvant

04.03.2013 kl.12:12

Anonym: Som jeg flere ganger har nevnt på bloggen så er jeg syk, og bruker all min tid og energi på datteren min. Når jeg først blogger hadde det vært kjekt med noen kommentarer igjen ja, kanskje blogglysten blir bedre da ;-)

Ida Kristine Eikenes

05.03.2013 kl.14:26

Stå på!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits