THEA CELIN 15 MND

I dag er Thea Celin akuratt 15 måneder, og vi har vært på 15 måneders kontroll. Helsesøster var helt imponert over hvor flink Thea Celin var, og jeg fikk masse skryt som mamma. Hun har strekt seg masse og er blitt litt høyere enn gjennomsnittet, men litt under på vekten, det har nok noe med 2 ukers sykdom å gjøre.
Ellers var alt bare velstand. Flinke Thea Celin fikk sprøyte som gjorde litt vondt, men ble fort glemt.

Den siste uken har blitt brukt til flytting og utvasking, og derfor har bloggen blitt veldig nedprioritert. Nå bor vi hjemme hos mine foreldre for en liten periode, mens vi gleder oss veldig til å flytte inn i ny leilighet.

Denne uken er det vinterferie for meg, noe som var veldig deilig akuratt nå! Thea Celin er litt i barnehagen og litt hjemme, på fredag skal vi på baluba å kose oss masse, mens på lørdag drar jeg kanskje på harrytur til Sverige med noen venner. Vi får se, vi får se!

Resten av dagen idag skal vi bruke på lek, kosing og spising! Hehe. Vi skal også en tur til fastlegen, eller jeg skal dit men Thea Celin må selvfølgelig bli med.

Håper dere får en strålende dag i det fine været!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits