SVAR TIL DERE

Hva er det mest utfordrene med å få barn så ''tidlig''? Det mest utfordrene er utvilsomt det å kombinere mammalivet og studentlivet. Alle har forventinger til meg, og jeg sliter med å ''tilfredstille'' alle til tider. Det er jo også utfordrene med alle dumme kommentarer du får, og alt det dumme folk mener. At jeg fikk barn når jeg var 17 år er jo galskap i følge mange, og mange mente jeg ikke kom til å klare det. Heldigvis klarer jeg det ufattelig godt, og er den beste mammaen for Thea Celin. Det å få barn i en alder av 17 år er ikke noe jeg anbefaler andre ungdommer. Det er tungt og du må tåle en hel del dritt.  

Hvordan er en vanlig dag for deg og Thea Celin? I en ukedag står jeg opp klokken 06, vekker Thea Celin 06.30 før vi kjører mot barnehagen og skolen klokken 07. Der er hun som oftest til alt mellom 13 og 15 mens jeg er på skolen. Når jeg henter hun drar vi hjem, spiser middag, leker og koser oss før det er kveldsmat og legging. Enkelt og greit. 
I helgene står vi opp når vi våkner (det hender faktisk at jeg våkner før Thea Celin), koser oss med deilig frokost sammen, ser litt på tv og leker stortsett mer. Vi pleier også å dra på besøk til enten mormor, farmor, eller venner før vi drar hjem til kveldstid og legging. Kanskje kjedelige dager for noen, men jeg storkoser meg. 

Hva liker du best til middag? Vanskelig spørsmål, jeg elsker jo middag og iallefall bernesaus så kanksje taco med bernesaus? Er også veldig glad i biff, fløtepoteter og bernesaus eller lasagne :-) 

 

Hva er det beste Thea Celin får til middag? Ha ha, Thea Celin er som moren og elsker mat. Favorittene må være taco, lasagne og spagetti med kjøttdeig/pølse. 

Hvordan går det med skole og slikt etter du fikk barn, er det noe du anbefaler for andre å få barn under skolegang? Som jeg nevnte over er det beintøft og veldig lange dager med mange forventninger. Det er overhodet ikke noe jeg anbefaler andre.  

Er du og Tony kjærester siden dere var på date? Nei, det er vi ikke. Må man være kjærester for å gå på date?

Hva skjer mellom deg og Tony? Hva som skjer mellom meg og Tony er noe jeg vil holde for meg selv enn så lenge. Kan si så mye som at vi kan kose oss veldig sammen og samarbeider bra. 

Hvilke ord kan Thea Celin? Thea Celin kan si; mamma, pappa, tante, momo (mormor), hei, nei, ja, voff, æsj og sikkert fler ord jeg ikke kommer på i skrivende stund. 

Ditt beste minne? Mitt beste minne er uten tvil den dagen jeg fikk Thea Celin på brystet for første gang, den følelsen i det øyeblikket kan ikke beskrives med ord og jeg lengter etter den følelsen! Jeg har også mange gode minner med familie og venner, og ting Thea Celin har gjort opp igjennom, men den følelsen av å få hun på brystet for første gang tar kaken! 

Trener du? Hvor? Tja, jeg skal bli veldig flink til å trene på Meland Aktiv på Frekhaug når vi flytter dit. 

Har du lagt på deg etter graviditeten? Jeg raste ned en periode når jeg var innlagt på sykehuset, så gikk jeg opp igjen noen kilo. Nå veier jeg 60 kg som er helt normalt selvom jeg veide 53 før graviditeten. 

Skal du gå på skole til neste år? Ja, det skal jeg! Da er det siste år på videregående :-)

Hva bil har du? Jeg cruicer rundt i en Mercedes c180 (?) 

 

Én kommentar

Caroline :)

11.03.2013 kl.21:21

Bra svart!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits