VANDRENDE ROBOT

Tirsdag allerede og det er jammen ikke lenge til helg og vinterferie (liker jeg å tro, hehe). Idag er jeg hjemme fra skolen,desverre. Formen er virkelig på bunn og jeg er drittlei av å være syk nå. Heldigvis er Haukeland i gang med en ny undersøkelse så får vi se hva den viser.
Igår var jeg som sagt på Haukeland for å svelge ett minikamera som filmer nedover i magen, og det får vi svar på om 1-2 uker.

Nå har Thea akuratt våknet fra duppen sin på to timer. Hun ble også hjemme idag siden vi ikke våknet før 10 igjen. Planen idag er egentlig bare å slappe mest mulig av, spise middag og leke. Vi må også en svipptur på senteret om formen bedrer seg for å kjøpe karneval kostyme til Thea som skal på karneval i barnehagen denne uken.

Én kommentar

Haga

19.02.2013 kl.13:36

milfcecilie: Fin blogg :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits