JEG HAR VÆRT PÅ DATE

Igår leverte jeg og Tony Thea til farfaren i 18-tiden, men vi gikk ikke før i 20-tiden og da var det legging for snuppen. Thea skulle nemlig sove hos farfaren for første gang, noe som hadde gått kjempe fint! Thea elsker å være med andre mennesker så å få sove hos noen andre en hjemme var nok stor stas.
Igår hadde Tony nemlig invitert meg ned på kino, noe vi ikke har vært på mer enn 1 gang siden Thea ble født. Kjempe koselig, og kjempe spennende film!

Før vi dro på kino kjørte vi innom bestevenninen min Marita for å hilse på, stebroren hennes er en av bestekameratene til Tony så det var nok kjekt for oss begge! Mannen i hus hadde laget fantastisk deilig tapas, så vi måtte nesten spise litt før vi dro på kino :-)

På kino så vi A good day too die(?), har aldri sett noen av de filmene, men gjett om jeg skal laste de ned! Spenning fra begynnelse til slutt.

Nå i skrivende øyeblikk ser jeg kjempe gamle episoder av frustrerte fruer mens jeg spiser pizza som jeg plutselig fikk akutt lyst på. Leiligheten er så og si shinet og klar for visning senere idag, i mellomtiden skal jeg og Thea kose oss på søndagsmiddag hos mine foreldre med tanten og onkelen min. Fra klokken 14. Skal jeg faste i minst 24(!!!) timer da jeg skal gjennom en kapselundersøkelse klokken 10 imorgen tidlig. Jeg som elsker mat og spiser noe hele dagen skal gå uten mat, det kan jo bli litt av ett syn, men alt for å bli frisk! Nå er jeg rimelig lei av å være syk og ha vondt, de siste dagene har vært skikkelig ille.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits