MÅTTE HA BARNEVAKT

Siden Thea Celin spydde i barnehagen for noen dager siden bestemte jeg meg for at hun bare kunne få fri ut uken så lenge det lot seg gjøre. Idag passet mormoren hun og det var stor stas. Thea elsker å være hos mormor (og morfar, men han var på jobb), og iallefall når tanten er i form til å leke med hun :-)

Jeg har jo praksis denne uken så kan ikke være hjemme med hun hver dag selv. Heldigvis er det aldri noe problem å få pass til hun, så det går som oftest veldig bra. Imorgen skal Thea Celin kose seg med pappaen sin, noe som alltid er stor stas også!

Nå skal jeg faktisk pakke en kasse, eller to. Neste søndag er målet å være ferdig med flytting slik at jeg kan bruke begynnelsen av uken på å vaske ut.
I og med at jeg er ufattelig masse dårlig for tiden må jeg ta litt etter litt, så nå pakker jeg underveis hele denne uken og neste så tar jeg med meg så mye som mulig til mine foreldre hver dag siden jeg kjører forbi hver dag.
Nå gleder jeg meg ubeskrivelig mye til å flytte inn i ny leilighet, komme på plass og virkelig slå oss til ro på en plass jeg vet vi begge vil trives på. Frekhaug er en fin plass, og en plass jeg vil bosette meg på den dag jeg skal kjøpe :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits