ER DET SYND I BARNET MITT?

Får ofte kommentarer av bedrevitende anonyme mennesker som vet så mye bedre enn meg hva som er best for datteren min som jeg har bært i magen i 9 måneder, for så å være med hun så og si hver dag i over ett år.

Jeg viste veldig godt at jeg måtte tåle endel dritt når jeg begynte å blogge, og det gjør jeg! Men når jeg får samme kommentarer dag ut og dag inn av en og samme person blir jeg irritert.

Det er nok ingen som vet bedre enn meg hva som er best for datteren min og hva hun trenger i hverdagen sin. Jeg er verdens beste mamma for Thea Celin og det vet jeg veldig godt selv at jeg er. At dere kaller meg en dårlig mor må dere veldig mye lenger ut på landet med, for dårlig mor er jeg langt ifra :-)

4 kommentarer

Ida Kristine Eikenes

13.02.2013 kl.09:24

På hvilket grunnlag kan de si at du er en dårlig mamma? Alle kan jo se at Thea Celin får den omsorgen hun skal ha :-)

by Myrvang

13.02.2013 kl.09:28

Ikke bry deg om hva alle andre syns ! Datteren din er heldig som har DEG som mamma, bedrevitere kan gå å legge seg !!! Ha en flott dag :)

nyland92

13.02.2013 kl.09:44

Blir så iritert, er folk som er sjalu. Du er en flink mamma til prinsessa

Mamma til Tobias og Dennis

13.02.2013 kl.11:03

man ser hun får den aosorgen hun får. folk er bare mesunelig at du klarer deg så godt som du gjør :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits