GRATULERER TIL ALLE MØDRE

Idag er det morsdag, og det er faktisk min 2. morsdag. Dette var jo helt utenkelig for 3 år siden. At jeg, Cecilie Kvant skulle bli mamma og feire morsdag liksom? Rart å tenke tilbake på, nå faller alt så naturlig liksom.
Å bli mamma må jo være det beste i hele verden. Den gleden jeg går rundt med hver dag er en glede jeg aldri har hatt før.

Senere skal vi til mine foreldre å gjøre litt stas på morsdagen og fastelavensboller. Etter det kommer en vennine å ser på leiligheten her så den må være noen lunde shinet!

2 kommentarer

RaversSpeech

10.02.2013 kl.09:02

aww c: herlig bilde, så utrolig koselig ut

Camilla

12.02.2013 kl.22:44

Ååå, så gøy da! :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits